Pannetje op het vuur Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel

woensdag 18 februari 2015 02:01

De brandweer van Capelle aan den IJssel is 01:00 in de nacht opgeroepen voor een brand in de woning aan de Valeriusrondeel. Dit bleek  te gaan om een pannetje op het vuur waar veel rook bij vrijkwam. De bewoonster van de woning had rook binnengekregen, zij en haar honden zijn opgevangen in de politiewagen. Het personeel van de ambulancedienst heeft de vrouw ter plaatse nagekeken en hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft  de woning geventileerd waarna de vrouw weer terug kon in haar woning.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

IMG_2382

IMG_2388

IMG_2392

 

0 reacties

Pannetje op het vuur Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

De brandweer van Capelle aan den IJssel is 01:00 in de nacht opgeroepen voor een brand in de woning aan de Valeriusrondeel. Dit bleek  te gaan om een pannetje op het vuur waar veel rook bij vrijkwam. De bewoonster van de woning had rook binnengekregen, zij en haar honden zijn opgevangen in de politiewagen. Het personeel van de ambulancedienst heeft de vrouw ter plaatse nagekeken en hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft  de woning geventileerd waarna de vrouw weer terug kon in haar woning.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

IMG_2382

IMG_2388

IMG_2392

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!