Ravage na éénzijdig ongeval voor de Willemsbrug Rotterdam (video)

woensdag 18 februari 2015 00:22

Dinsdagavond heeft er op de Brugweg vlak voor de Willemsbrug een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.  Een automobilist reed richting het centrum en raakte de macht over het stuur kwijt. Als gevolg daarvan ramde hij een reclamezuil en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

Door de geramde reclamezuil lag de hele weg vol met gebroken glas.  Omdat men dacht dat de inzittenden bekneld zouden zitten werd de brandweer ter plaatse gevraagd. Hun inzet bleek niet nodig. Twee inzittenden zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een andere inzittende mocht alvast ze eigen troep wegvegen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

DSC_5412kl DSC_5414kl DSC_5415kl DSC_5416kl DSC_5420kl

DSC_5426kl DSC_5428kl DSC_5430kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ravage na éénzijdig ongeval voor de Willemsbrug Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Dinsdagavond heeft er op de Brugweg vlak voor de Willemsbrug een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.  Een automobilist reed richting het centrum en raakte de macht over het stuur kwijt. Als gevolg daarvan ramde hij een reclamezuil en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

Door de geramde reclamezuil lag de hele weg vol met gebroken glas.  Omdat men dacht dat de inzittenden bekneld zouden zitten werd de brandweer ter plaatse gevraagd. Hun inzet bleek niet nodig. Twee inzittenden zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een andere inzittende mocht alvast ze eigen troep wegvegen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

DSC_5412kl DSC_5414kl DSC_5415kl DSC_5416kl DSC_5420kl

DSC_5426kl DSC_5428kl DSC_5430kl

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!