Traumahelikopter rukt uit voor gevallen vrouw in woning Paardebloem Rotterdam-Ommoord

woensdag 18 februari 2015 18:31

Woensdagmiddag zijn diverse hulpdiensten waaronder de brandweer en de traumahelikopter ter plaatse geweest voor een ongeval in een woning aan de Paardebloem in Rotterdam. Een vrouw was gevallen en was dusdanig gewond dat de arts van het Mobiel Medisch Team noodzakelijk bleek.

Omdat zij horizontaal moest worden vervoerd werd de hulp van de brandweer ingeschakeld. Zij hebben het ambulancepersoneel geassisteerd om de vrouw uit de woning te halen met een hoogwerker. Daarna is zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Omdat de arts van het Mobiel Medisch Team met een helikopter werd gebracht, trok dit veel bekijk in de Rotterdamse wijk Ommoord. Diverse omwonenden die aan het avondeten zaten hadden ineens een helikopter voor de deur geparkeerd. Na de inzet steeg deze weer op en trok wederom veel bekijks.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

DSC_5510kl DSC_5505kl DSC_5500kl DSC_5513kl DSC_5518kl DSC_5537kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelikopter rukt uit voor gevallen vrouw in woning Paardebloem Rotterdam-Ommoord
Schrijver:

 

 

Woensdagmiddag zijn diverse hulpdiensten waaronder de brandweer en de traumahelikopter ter plaatse geweest voor een ongeval in een woning aan de Paardebloem in Rotterdam. Een vrouw was gevallen en was dusdanig gewond dat de arts van het Mobiel Medisch Team noodzakelijk bleek.

Omdat zij horizontaal moest worden vervoerd werd de hulp van de brandweer ingeschakeld. Zij hebben het ambulancepersoneel geassisteerd om de vrouw uit de woning te halen met een hoogwerker. Daarna is zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Omdat de arts van het Mobiel Medisch Team met een helikopter werd gebracht, trok dit veel bekijk in de Rotterdamse wijk Ommoord. Diverse omwonenden die aan het avondeten zaten hadden ineens een helikopter voor de deur geparkeerd. Na de inzet steeg deze weer op en trok wederom veel bekijks.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

DSC_5510kl DSC_5505kl DSC_5500kl DSC_5513kl DSC_5518kl DSC_5537kl

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!