Meerdere voertuigen betrokken bij zwaar ongeval Kralingseplein Rotterdam

donderdag 19 februari 2015 18:59

Rotterdam – Meerdere automobilisten zijn donderdagmiddag vol op elkaar gebotst op de afrit Kralingseplein. Door nog onbekende oorzaak raakte meerdere voertuig in botsing, dit op de afrit vanaf Rotterdam Zuid. Brandweerlieden zijn ter plaatse gekomen voor een mogelijke beknelling. Eveneens werd een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter, dit om medische assistentie te verlenen.

Over de ernst van de situatie is nog niets bekend, wel veroorzaakt het ongeval een flinke file in de omgeving van het Kralingseplein. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan zal nader worden onderzocht door de politie.

Foto’s : Sander Boer | Politie eenheid Rotterdam

B-OUcXHIEAAJSMQ B-OUcXhIIAAVaGm

 

 

0 reacties

Meerdere voertuigen betrokken bij zwaar ongeval Kralingseplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Meerdere automobilisten zijn donderdagmiddag vol op elkaar gebotst op de afrit Kralingseplein. Door nog onbekende oorzaak raakte meerdere voertuig in botsing, dit op de afrit vanaf Rotterdam Zuid. Brandweerlieden zijn ter plaatse gekomen voor een mogelijke beknelling. Eveneens werd een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter, dit om medische assistentie te verlenen.

Over de ernst van de situatie is nog niets bekend, wel veroorzaakt het ongeval een flinke file in de omgeving van het Kralingseplein. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan zal nader worden onderzocht door de politie.

Foto’s : Sander Boer | Politie eenheid Rotterdam

B-OUcXHIEAAJSMQ B-OUcXhIIAAVaGm

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!