donderdag, januari 21, 2021

Politie en brandweer redden man uit Merwehaven Gustoweg Rotterdam

Een man die te water was geraakt in de Merwehaven in Rotterdam is zaterdagavond gered door de politie en de brandweer. De man viel door een nog onbekende oorzaak van een duwboot ter hoogte van de Gustoweg en kon niet meer zelfstandig op het droge komen.

Diverse hulpdiensten rukten uit om de man uit het water te halen. Een politie-eenheid die als snelste ter plaatse was, beschikte over een droogpak en direct sprong één agent ermee het water in. Deze agent hield de man zijn hoofd boven water in afwachting van de brandweer. De brandweer kon uiteindelijk met een schepbrancard het slachtoffer uit het water halen. De man kon vervolgens worden behandeld in de ambulance.

Het slachtoffer werd na stabilisatie met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de man te water raakte is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. Hoe de man het maakt is eveneens onbekend.

https://twitter.com/flashphotoNL/status/569253997149863936/

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg