Nog meer bezuinigingen bij de brandweer in Zuid-Holland

zondag 22 februari 2015 19:23

Rotterdam – Door bezuinigen die er aan staan te komen zal het aantal beroepsbrandweerlieden de komende jaren fors afnemen, dit naast de 62% die er in de regio Zuid-Holland al is vertrokken de afgelopen jaren. Het is nog niet duidelijk wat de gevolgen zijn voor de bezuinigingen, het aantal vrijwillige brandweerlieden is ook fors gezakt in dezelfde periode.

Uit een onderzoek die de NOS heeft verricht is gebleken dat de Veiligheidsregio nog eens 3,9 miljoen euro zal moeten bezuinigen. In januari waarschuwde de directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond al dat de bezuinigingen ten kosten gaan van de inzet van de hulpdiensten.

 

 

0 reacties

Nog meer bezuinigingen bij de brandweer in Zuid-Holland
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Door bezuinigen die er aan staan te komen zal het aantal beroepsbrandweerlieden de komende jaren fors afnemen, dit naast de 62% die er in de regio Zuid-Holland al is vertrokken de afgelopen jaren. Het is nog niet duidelijk wat de gevolgen zijn voor de bezuinigingen, het aantal vrijwillige brandweerlieden is ook fors gezakt in dezelfde periode.

Uit een onderzoek die de NOS heeft verricht is gebleken dat de Veiligheidsregio nog eens 3,9 miljoen euro zal moeten bezuinigen. In januari waarschuwde de directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond al dat de bezuinigingen ten kosten gaan van de inzet van de hulpdiensten.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!