Ouder persoon zwaargewond na mogelijk val van trap Slotlaan Capelle aan den IJssel

zondag 22 februari 2015 22:05

Een ouder persoon is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze mogelijk van de trap is gevallen van metrostation Slotlaan in Capelle aan den IJssel. Het slachtoffer kwam ten val nadat deze mogelijk met de fiets het station wilde verlaten.

Op de trap heeft deze een mogelijke uitglijder gemaakt en kwam onderaan de trap terecht. Naast de ambulance en de politie kwam ook het Mobiel Medisch Team met spoed ter plaatse. Deze heeft het ambulancepersoneel ondersteund om het slachtoffer te stabiliseren.

Na stabilisatie is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. Een omstander die eerste hulp heeft verleend is vriendelijk bedankt. De RET heeft de reizigers die aankwamen boven gehouden zodat de hulpverleners hun werk konden doen.

DSC_5657kl DSC_5661kl DSC_5664kl DSC_5676kl DSC_5683kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ouder persoon zwaargewond na mogelijk val van trap Slotlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Een ouder persoon is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze mogelijk van de trap is gevallen van metrostation Slotlaan in Capelle aan den IJssel. Het slachtoffer kwam ten val nadat deze mogelijk met de fiets het station wilde verlaten.

Op de trap heeft deze een mogelijke uitglijder gemaakt en kwam onderaan de trap terecht. Naast de ambulance en de politie kwam ook het Mobiel Medisch Team met spoed ter plaatse. Deze heeft het ambulancepersoneel ondersteund om het slachtoffer te stabiliseren.

Na stabilisatie is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. Een omstander die eerste hulp heeft verleend is vriendelijk bedankt. De RET heeft de reizigers die aankwamen boven gehouden zodat de hulpverleners hun werk konden doen.

DSC_5657kl DSC_5661kl DSC_5664kl DSC_5676kl DSC_5683kl

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!