Steekpartij met gewonden op recreatiepark in Ter Aar

zondag 22 februari 2015 01:03

Op een bugalowpark aan de Oostkanaalweg in Ter Aar zijn zaterdagavond rond middernacht twee personen gewond geraakt als gevolg van een steekpartij. Omstreeks 23:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekincident.

Ter plaatse bleek het te gaan om een steekpartij op een chaletpark met stacaravans. In eerste instantie werd er één persoon zwaargewond aangetroffen, zijn situatie verslechterde dusdanig snel dat een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam de ambulance moest ondersteunen. Dit gebeurde via een stop op de N207 in Leimuiden.

Toen de politie een stacaravan binnenviel met mogelijk een verdachte daarbinnen, werd een tweede slachtoffer aangetroffen. Deze bleek eveneens gewond te zijn. Opnieuw werd de traumahelikopter ter plaatse gevraagd. Uiteindelijk bleek dit nodig en is de gewonde verdachte met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Naast de gewonde verdachten werden er nog twee andere personen aangehouden. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. De politie heeft het park afgezet en verricht onderzoek naar het incident.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

AkQhRs5uea-mA70pGqvfnwgaunXXvV-ohoP3_9GTvwB1 Am1Ja8nwdprYwfExh80PG00P-uegmrWWQ3lepvwiB5n9 AmBD3ZCOO7ruxyi8LC77EFnhzsjPl1kZrL_7BsJlAmOq AnDXrgZ2FRp9sEEmpKXVojBcHvW_8JxEtFOlY9mZ5kZZ AnMN4gQKjI4GPxXok8RiZuYE12P-z3Cnpyfp4Ze3M3qG Ap2PTCCv8zuuID25JZysx0X6ANAaohBYAUZhCxD5SVwr ApGSe_FifvPfDqZmXMoXXOiJ5wy8sGXMPqb2W1s2KO8T AsDnrtQ4bWuqgBJWgudBIbIKN7y_EiF5Ch6NVXj9V26c AtYiL85L7LY_cErXNTsN4BN_b59snDJeyKs7n3PHsTof AurX6vyxf3q6WKGWI2-bkfZMcksET4EUTZfbCppbtRHc AutRtitwMJfsWXl-XFAdgYgZREzq_e2PBlXDJYW-TiJf

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Steekpartij met gewonden op recreatiepark in Ter Aar
Schrijver:

 

 

Op een bugalowpark aan de Oostkanaalweg in Ter Aar zijn zaterdagavond rond middernacht twee personen gewond geraakt als gevolg van een steekpartij. Omstreeks 23:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekincident.

Ter plaatse bleek het te gaan om een steekpartij op een chaletpark met stacaravans. In eerste instantie werd er één persoon zwaargewond aangetroffen, zijn situatie verslechterde dusdanig snel dat een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam de ambulance moest ondersteunen. Dit gebeurde via een stop op de N207 in Leimuiden.

Toen de politie een stacaravan binnenviel met mogelijk een verdachte daarbinnen, werd een tweede slachtoffer aangetroffen. Deze bleek eveneens gewond te zijn. Opnieuw werd de traumahelikopter ter plaatse gevraagd. Uiteindelijk bleek dit nodig en is de gewonde verdachte met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Naast de gewonde verdachten werden er nog twee andere personen aangehouden. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. De politie heeft het park afgezet en verricht onderzoek naar het incident.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

AkQhRs5uea-mA70pGqvfnwgaunXXvV-ohoP3_9GTvwB1 Am1Ja8nwdprYwfExh80PG00P-uegmrWWQ3lepvwiB5n9 AmBD3ZCOO7ruxyi8LC77EFnhzsjPl1kZrL_7BsJlAmOq AnDXrgZ2FRp9sEEmpKXVojBcHvW_8JxEtFOlY9mZ5kZZ AnMN4gQKjI4GPxXok8RiZuYE12P-z3Cnpyfp4Ze3M3qG Ap2PTCCv8zuuID25JZysx0X6ANAaohBYAUZhCxD5SVwr ApGSe_FifvPfDqZmXMoXXOiJ5wy8sGXMPqb2W1s2KO8T AsDnrtQ4bWuqgBJWgudBIbIKN7y_EiF5Ch6NVXj9V26c AtYiL85L7LY_cErXNTsN4BN_b59snDJeyKs7n3PHsTof AurX6vyxf3q6WKGWI2-bkfZMcksET4EUTZfbCppbtRHc AutRtitwMJfsWXl-XFAdgYgZREzq_e2PBlXDJYW-TiJf

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!