Bestelbus met aanhanger te water Bovenberg Bergambacht

maandag 23 februari 2015 19:58

Aan het einde van de middag is een bestelbusje met aanhangwagen te water geraakt langs de Bovenberg in Bergambacht. Een berger en graafmachine kwamen ter plaatse om de combinatie weer op het droge te zetten.

Eerst werd de aanhanger afgekoppeld en op de kant geholpen en daarna het busje. Een paal werd er tijdens de berging uitgehaald zodat de combinatie weer op de kant gezet kon worden. Er kwam geen ambulance ter plaatse omdat er niemand letsel had opgelopen.

Hoe het busje met aanhanger te water kon raken is bij ons niet bekend. De weg was tijdens de berging dicht voor het verkeer tussen de Fransekade en de Tussenlanen/Weidestraat.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Bergambacht (1) [1600x1200] Bergambacht (6) [1600x1200] Bergambacht (18) [1600x1200]

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestelbus met aanhanger te water Bovenberg Bergambacht
Schrijver:

 

 

Aan het einde van de middag is een bestelbusje met aanhangwagen te water geraakt langs de Bovenberg in Bergambacht. Een berger en graafmachine kwamen ter plaatse om de combinatie weer op het droge te zetten.

Eerst werd de aanhanger afgekoppeld en op de kant geholpen en daarna het busje. Een paal werd er tijdens de berging uitgehaald zodat de combinatie weer op de kant gezet kon worden. Er kwam geen ambulance ter plaatse omdat er niemand letsel had opgelopen.

Hoe het busje met aanhanger te water kon raken is bij ons niet bekend. De weg was tijdens de berging dicht voor het verkeer tussen de Fransekade en de Tussenlanen/Weidestraat.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Bergambacht (1) [1600x1200] Bergambacht (6) [1600x1200] Bergambacht (18) [1600x1200]

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!