Dode na brand in tuinhuisjes Noorderbocht Rotterdam

maandag 23 februari 2015 05:37

Door een brand op een Volkstuinencomplex aan de Noorderbocht is in de nacht van zondag op maandag iemand om het leven gekomen. De brandweer kreeg omstreeks kwart voor één de melding van een buitenbrand. Bij het ter plaatse komen bleek het te gaan om meerdere tuinhuisjes in de brand.

Tijdens het blussen van de brand troffen de brandweerlieden een persoon aan die al reeds was overleden. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Na de werkzaamheden van de brandweer heeft de politie het complex afgezet als plaats delict. Medewerkers van Forensische Opsporing doen onderzoek naar de toedracht van de brand.

Verscholen complex
Het complex aan de Noorderbocht ligt verscholen tussen de A20 en de Spoorlijn in. De eerste melding kwam vanaf de Scherpendrechtsekade. Een paar minuten later bleek het te gaan om het complex Noorderbocht. Hoelang de brand toen al bezig was is onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na brand in tuinhuisjes Noorderbocht Rotterdam
Schrijver:

 

 

Door een brand op een Volkstuinencomplex aan de Noorderbocht is in de nacht van zondag op maandag iemand om het leven gekomen. De brandweer kreeg omstreeks kwart voor één de melding van een buitenbrand. Bij het ter plaatse komen bleek het te gaan om meerdere tuinhuisjes in de brand.

Tijdens het blussen van de brand troffen de brandweerlieden een persoon aan die al reeds was overleden. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Na de werkzaamheden van de brandweer heeft de politie het complex afgezet als plaats delict. Medewerkers van Forensische Opsporing doen onderzoek naar de toedracht van de brand.

Verscholen complex
Het complex aan de Noorderbocht ligt verscholen tussen de A20 en de Spoorlijn in. De eerste melding kwam vanaf de Scherpendrechtsekade. Een paar minuten later bleek het te gaan om het complex Noorderbocht. Hoelang de brand toen al bezig was is onbekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!