Gewonden na auto te water N57 Hellevoetsluis

dinsdag 24 februari 2015 08:57

Een personenauto is in de nacht van maandag op dinsdag te water geraakt op de n57 tussen Hellevoetsluis en Rotterdam. Een auto raakte van de weg en kwam beneden op zijn kop tot stilstand in de sloot. Twee inzittenden raakten door het ongeval gewond.

Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De twee slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval was de N57 vanaf de Nieuweweg in Hellevoetsluis richting Rotterdam afgesloten. De politie verrichte daar een sporenonderzoek. Hoelaat de weg weer opengaat is niet bekend.

Foto : Wijkagent Remco Hoogstad

ongeval-n57-hellevoet

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonden na auto te water N57 Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 

Een personenauto is in de nacht van maandag op dinsdag te water geraakt op de n57 tussen Hellevoetsluis en Rotterdam. Een auto raakte van de weg en kwam beneden op zijn kop tot stilstand in de sloot. Twee inzittenden raakten door het ongeval gewond.

Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De twee slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval was de N57 vanaf de Nieuweweg in Hellevoetsluis richting Rotterdam afgesloten. De politie verrichte daar een sporenonderzoek. Hoelaat de weg weer opengaat is niet bekend.

Foto : Wijkagent Remco Hoogstad

ongeval-n57-hellevoet

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!