Politie onderzoekt schietpartij Jagerslaan Rotterdam

dinsdag 24 februari 2015 15:52

Op de Jagerslaan in Rotterdam heeft dinsdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden. De politie kreeg een melding dat er was geschoten en onderzocht direct het incident. Op straat werden meerdere hulzen aangetroffen.

Het is nog niet bekend of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt. De politie heeft de straat afgezet en laat forensische opsporing een onderzoek instellen. Getuigen worden verzocht om zich zo snel mogelijk bij de politie te melden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt schietpartij Jagerslaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Op de Jagerslaan in Rotterdam heeft dinsdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden. De politie kreeg een melding dat er was geschoten en onderzocht direct het incident. Op straat werden meerdere hulzen aangetroffen.

Het is nog niet bekend of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt. De politie heeft de straat afgezet en laat forensische opsporing een onderzoek instellen. Getuigen worden verzocht om zich zo snel mogelijk bij de politie te melden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!