Agenten ondersteund door politiehelikopter bij succesvolle aanhouding woningbrekers Rotterdam-West

woensdag 25 februari 2015 15:11

De politie heeft woensdagmiddag drie woninginbrekers op heterdaad kunnen aanhouden. Agenten zagen drie mannen aan de achterzijde via een raam naar binnen gaan. Plots merkten de drie verdachten dat ze waren opgemerkt en zetten het op een lopen. Een achtervolging was het gevolg die over andere een schoolplein, en het dak van een sportschool ging.

De verdachten waren inmiddels al in het vizier van de politiehelikopter en er was geen ontkomen meer aan. Via de Rochussenstraat renden zij richting de Claes de Vrieselaan, ter hoogte van de Snellinckstraat konden zij worden aangehouden. Één van de verdachten bleek gewond te zijn aan zijn hand, en had met zijn bloed de deur van een portiek besmeurd waar zij naar binnen wilden vluchten.

Een ambulancemedewerker kwam ter plaatse om de hand van de verdachte te verzorgen. Daarna werden alle drie de verdachten naar het bureau gebracht.

Foto’s : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen

DSC_5686kl DSC_5695kl DSC_5698kl DSC_5702kl DSC_5703kl DSC_5704kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agenten ondersteund door politiehelikopter bij succesvolle aanhouding woningbrekers Rotterdam-West
Schrijver:

 

 

De politie heeft woensdagmiddag drie woninginbrekers op heterdaad kunnen aanhouden. Agenten zagen drie mannen aan de achterzijde via een raam naar binnen gaan. Plots merkten de drie verdachten dat ze waren opgemerkt en zetten het op een lopen. Een achtervolging was het gevolg die over andere een schoolplein, en het dak van een sportschool ging.

De verdachten waren inmiddels al in het vizier van de politiehelikopter en er was geen ontkomen meer aan. Via de Rochussenstraat renden zij richting de Claes de Vrieselaan, ter hoogte van de Snellinckstraat konden zij worden aangehouden. Één van de verdachten bleek gewond te zijn aan zijn hand, en had met zijn bloed de deur van een portiek besmeurd waar zij naar binnen wilden vluchten.

Een ambulancemedewerker kwam ter plaatse om de hand van de verdachte te verzorgen. Daarna werden alle drie de verdachten naar het bureau gebracht.

Foto’s : Jeffrey Jacobs en Wendy van Viegen

DSC_5686kl DSC_5695kl DSC_5698kl DSC_5702kl DSC_5703kl DSC_5704kl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!