Flinke brand in snackbar Hobbemastraat Den Haag

woensdag 25 februari 2015 23:16

Den Haag – Een flinke brand heeft woensdagavond voor veel schade gezorgd in een snackbar aan de Hobbemastraat. Er was mogelijk brand ontstaan in een frituurpan, en daardoor ontstond er veel rook bij de brand.

De brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen door snel in te zetten. De brandweer heeft de bovenwoningen gecontroleerd op koolmonoxide maar trof daar niets aan. De schade aan de snackbar is behoorlijk.
Foto’s : Mark Swager

etddidhjnsawu 113 etddidhjnsawu 116 etddidhjnsawu 122 etddidhjnsawu 123 etddidhjnsawu 128 etddidhjnsawu 130

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke brand in snackbar Hobbemastraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een flinke brand heeft woensdagavond voor veel schade gezorgd in een snackbar aan de Hobbemastraat. Er was mogelijk brand ontstaan in een frituurpan, en daardoor ontstond er veel rook bij de brand.

De brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen door snel in te zetten. De brandweer heeft de bovenwoningen gecontroleerd op koolmonoxide maar trof daar niets aan. De schade aan de snackbar is behoorlijk.
Foto’s : Mark Swager

etddidhjnsawu 113 etddidhjnsawu 116 etddidhjnsawu 122 etddidhjnsawu 123 etddidhjnsawu 128 etddidhjnsawu 130

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!