Man aangehouden na achtervolging Bart Verhallenplein Schiedam

woensdag 25 februari 2015 10:35

SCHIEDAM – Woensdagmorgen 25 februari ging er tijdens een voertuigcontrole een persoon vandoor.  De auto is door de politie klemgereden, waarna de bestuurder er te voet vandoor is gegaan. De gehele omgeving van de Johan Straussplein is door de politie afgezet.

De man is een woning ingegaan op het Bart Verhallenplein, waarna de politie naar de woning toe ging. Toen er meerdere toegesnelde eenheden ter plaatse waren, kon de man worden aangehouden. Het is nog niet bekend wat de man had gedaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

0 reacties

Man aangehouden na achtervolging Bart Verhallenplein Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Woensdagmorgen 25 februari ging er tijdens een voertuigcontrole een persoon vandoor.  De auto is door de politie klemgereden, waarna de bestuurder er te voet vandoor is gegaan. De gehele omgeving van de Johan Straussplein is door de politie afgezet.

De man is een woning ingegaan op het Bart Verhallenplein, waarna de politie naar de woning toe ging. Toen er meerdere toegesnelde eenheden ter plaatse waren, kon de man worden aangehouden. Het is nog niet bekend wat de man had gedaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!