Man valt uit raam na ruzie Professor Kamerlingh Onneslaan Schiedam

woensdag 25 februari 2015 14:54

Een man is woensdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij van twee hoog uit een raam is gevallen. Het slachtoffer kreeg binnen in een woning aan de Professor Kamerlingh Onneslaan in Schiedam ruzie met iemand anders. Door de ruzie schoot de man door een ruit en kwam beneden op straat terecht.

Omdat de man zwaargewond was is het Mobiel Medisch Team ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren. Na stabilisatie is de ambulance onder begeleiding van de politie met spoed naar het ziekenhuis gereden. De politie heeft in de woning een buurman aangehouden als verdachte. Er wordt onderzocht wat er precies is gebeurd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

DSC_5706kl DSC_5707kl DSC_5710kl DSC_5711klDSC_5733kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man valt uit raam na ruzie Professor Kamerlingh Onneslaan Schiedam
Schrijver:

 

 

Een man is woensdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij van twee hoog uit een raam is gevallen. Het slachtoffer kreeg binnen in een woning aan de Professor Kamerlingh Onneslaan in Schiedam ruzie met iemand anders. Door de ruzie schoot de man door een ruit en kwam beneden op straat terecht.

Omdat de man zwaargewond was is het Mobiel Medisch Team ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren. Na stabilisatie is de ambulance onder begeleiding van de politie met spoed naar het ziekenhuis gereden. De politie heeft in de woning een buurman aangehouden als verdachte. Er wordt onderzocht wat er precies is gebeurd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

DSC_5706kl DSC_5707kl DSC_5710kl DSC_5711klDSC_5733kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!