Politie onderzoekt stoffelijk overschot in water Hartelbrug Spijkenisse

woensdag 25 februari 2015 14:11

Veel hulpdiensten rukten woensdagmiddag uit naar de Hartelbrug in Spijkenisse voor een melding van een persoon te water. Aldaar aangekomen bleek er inderdaad een persoon in het water te liggen, maar deze was al reeds overleden.

Een vaartuig van de politie kwam vervolgens ter plaatse om het stoffelijk overschot van een nog onbekend persoon te bergen. Uit sectie van het lichaam moet de identiteit van het slachtoffer blijken en hoe deze om het leven is gekomen .

https://twitter.com/R_Meertens/status/570572831748067328

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt stoffelijk overschot in water Hartelbrug Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Veel hulpdiensten rukten woensdagmiddag uit naar de Hartelbrug in Spijkenisse voor een melding van een persoon te water. Aldaar aangekomen bleek er inderdaad een persoon in het water te liggen, maar deze was al reeds overleden.

Een vaartuig van de politie kwam vervolgens ter plaatse om het stoffelijk overschot van een nog onbekend persoon te bergen. Uit sectie van het lichaam moet de identiteit van het slachtoffer blijken en hoe deze om het leven is gekomen .

https://twitter.com/R_Meertens/status/570572831748067328

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!