Verkeersinfarct door gesloten Maastunnel na ernstig ongeval Rotterdam

woensdag 25 februari 2015 12:19

Door een gesloten Maastunnel is er in Rotterdam-Centrum een enorme verkeerschaos ontstaan. Woensdagochtend omstreeks 11:45 uur werd er een persoon aangereden in de tunnel. Deze was vrijwel direct overleden waarna er een groot onderzoek moest worden gestart.

Door dit onderzoek was het niet mogelijk om door de Maastunnel van Noord naar Zuid te rijden. Een omleidingsroute werd ingesteld via de Erasmusbrug. Daardoor onstonden er flinke files over de Coolsingel, Westzeedijk en de Erasmusbrug. Verkeer wat richting Zuid wilde had ruim een uur vertraging.

Omstreeks 15:15 uur kon de tunnel pas weer worden geopend. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Waarom de voetganger daar aanwezig was is niet bekend, het is voor voetgangers verboden om de tunnel te betreden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verkeersinfarct door gesloten Maastunnel na ernstig ongeval Rotterdam
Schrijver:

 

 

Door een gesloten Maastunnel is er in Rotterdam-Centrum een enorme verkeerschaos ontstaan. Woensdagochtend omstreeks 11:45 uur werd er een persoon aangereden in de tunnel. Deze was vrijwel direct overleden waarna er een groot onderzoek moest worden gestart.

Door dit onderzoek was het niet mogelijk om door de Maastunnel van Noord naar Zuid te rijden. Een omleidingsroute werd ingesteld via de Erasmusbrug. Daardoor onstonden er flinke files over de Coolsingel, Westzeedijk en de Erasmusbrug. Verkeer wat richting Zuid wilde had ruim een uur vertraging.

Omstreeks 15:15 uur kon de tunnel pas weer worden geopend. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Waarom de voetganger daar aanwezig was is niet bekend, het is voor voetgangers verboden om de tunnel te betreden.

 

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!