Aanhouding en gewonde na steekpartij in woning Paardebloem Rotterdam

donderdag 26 februari 2015 20:44

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond één persoon aangehouden na een steekincident in een woning aan de Paardebloem. Aan het steekincident zou een ruzie vooraf zijn gegaan, hierbij raakte een jongen gewond aan zijn hoofd.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te stabiliseren, over de ernst van de verwondingen is niets bekend. Vrijwel direct kon de politie in de omgeving de mogelijke messentrekker aanhouden, deze is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Op de Paardebloem is een plaats delict gevormd waar een auto is achtergelaten.

Foto’s ; Joëy Heijstek

DSC_5915 DSC_5917

 

0 reacties

Aanhouding en gewonde na steekpartij in woning Paardebloem Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond één persoon aangehouden na een steekincident in een woning aan de Paardebloem. Aan het steekincident zou een ruzie vooraf zijn gegaan, hierbij raakte een jongen gewond aan zijn hoofd.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te stabiliseren, over de ernst van de verwondingen is niets bekend. Vrijwel direct kon de politie in de omgeving de mogelijke messentrekker aanhouden, deze is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Op de Paardebloem is een plaats delict gevormd waar een auto is achtergelaten.

Foto’s ; Joëy Heijstek

DSC_5915 DSC_5917

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!