Middelbrand bij Tuincentrum De Mooij Noordwijkerweg – N449 Rijnsburg

donderdag 26 februari 2015 12:30

Rijnsburg – Donderdagmorgen 26 februari is de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand bij tuincentrum De Mooij aan de Noordwijkerweg – N449 in Rijnsburg. Ter plaatse was brand ontstaan in het pomphuis sprinklerinstallatie van een vuurwerkbunker.

4 minuten na de eerste melding schaalde de brandweer op naar code middelbrand waarop er een extra tankautospuit ter plaatse is gekomen. Uiteindelijk was de brand snel onder controle waardoor de inzet van de tweede tankautospuit niet nodig was. Deze is dan ook vrij snel weer retour gegaan. Door de brand is onder andere een gedeelte van het dak weggebrand. Wat er exact in brand stond en wat de oorzaak van de brand is, is momenteel nog onbekend.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3675
IMG_3676
IMG_3677
IMG_3677
IMG_3680IMG_3682

 

0 reacties

Middelbrand bij Tuincentrum De Mooij Noordwijkerweg – N449 Rijnsburg
Schrijver:

 

 

Rijnsburg – Donderdagmorgen 26 februari is de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand bij tuincentrum De Mooij aan de Noordwijkerweg – N449 in Rijnsburg. Ter plaatse was brand ontstaan in het pomphuis sprinklerinstallatie van een vuurwerkbunker.

4 minuten na de eerste melding schaalde de brandweer op naar code middelbrand waarop er een extra tankautospuit ter plaatse is gekomen. Uiteindelijk was de brand snel onder controle waardoor de inzet van de tweede tankautospuit niet nodig was. Deze is dan ook vrij snel weer retour gegaan. Door de brand is onder andere een gedeelte van het dak weggebrand. Wat er exact in brand stond en wat de oorzaak van de brand is, is momenteel nog onbekend.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3675
IMG_3676
IMG_3677
IMG_3677
IMG_3680IMG_3682

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!