Politie lost schoten na achtervolging bij aanhouding autodief op Zaagmolenstraat Rotterdam

donderdag 26 februari 2015 14:35

Rotterdam – Vanmiddag heeft de politie na het lossen van meerdere waarschuwingsschoten de bestuurder van een als gestolen auto aangehouden.

Omstreeks 13:00 uur heeft er op de Veilingweg te Rotterdam een diefstal van een personenauto plaatsgevonden. Hierop zijn meerdere politievoertuigen een onderzoek gestart wat al snel resulteerde in een wilde achtervolging. Tijdens deze achtervolging die door Rotterdam Noord plaats, vond heeft de bestuurder van het gestolen voertuig op de Gordelweg een aanrijding met een politieauto veroorzaakt. Bij deze aanrijding is de politieauto total-los geraakt en hebben de inzittenden geen verwondingen opgelopen.

Na een rit die onder andere over de Noordmolenstraat en de Bergweg gegaan is raakte de bestuurder op de Zaagmolenstraat met de Vletstraat een geparkeerd staande auto en eindigde voor hem de rit. De politie heeft de bestuurder middels een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) uit het voertuig gehaald. Omdat deze niet reageerde op aanroepen zijn er meerdere waarschuwingsschoten gelost. Uiteindelijk is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

In verband met het onderzoek door de FO (Forensische Opsporing) is de Zaagmolenstraat geruime tijd afgesloten om alles goed en veilig in kaart te brengen. Hierdoor rijdt tramlijn 8 een omleiding via de Bergweg en de Schiekade en zijn de haltes op het traject Hofplein naar de Zaagmolenbrug vervallen.

 

0 reacties

Politie lost schoten na achtervolging bij aanhouding autodief op Zaagmolenstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vanmiddag heeft de politie na het lossen van meerdere waarschuwingsschoten de bestuurder van een als gestolen auto aangehouden.

Omstreeks 13:00 uur heeft er op de Veilingweg te Rotterdam een diefstal van een personenauto plaatsgevonden. Hierop zijn meerdere politievoertuigen een onderzoek gestart wat al snel resulteerde in een wilde achtervolging. Tijdens deze achtervolging die door Rotterdam Noord plaats, vond heeft de bestuurder van het gestolen voertuig op de Gordelweg een aanrijding met een politieauto veroorzaakt. Bij deze aanrijding is de politieauto total-los geraakt en hebben de inzittenden geen verwondingen opgelopen.

Na een rit die onder andere over de Noordmolenstraat en de Bergweg gegaan is raakte de bestuurder op de Zaagmolenstraat met de Vletstraat een geparkeerd staande auto en eindigde voor hem de rit. De politie heeft de bestuurder middels een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) uit het voertuig gehaald. Omdat deze niet reageerde op aanroepen zijn er meerdere waarschuwingsschoten gelost. Uiteindelijk is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

In verband met het onderzoek door de FO (Forensische Opsporing) is de Zaagmolenstraat geruime tijd afgesloten om alles goed en veilig in kaart te brengen. Hierdoor rijdt tramlijn 8 een omleiding via de Bergweg en de Schiekade en zijn de haltes op het traject Hofplein naar de Zaagmolenbrug vervallen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!