Schoorsteenbrand Staalwijkstraat Leiden

donderdag 26 februari 2015 21:15

LEIDEN – Donderdagavond 26 februari rukte de brandweerpost van Leiden-Zuid met een tankautospuit en een ladderwagen uit voor een schoorsteenbrand aan de Staalwijkstraat in Leiden.

Ter plaatse bleek het te gaan om een flinke schoorsteenbrand. Volgens een buurtbewoner sloegen de vlammen enkele keren uit de schoorsteen, wat weer voor de nodige rookontwikkeling zorgde. De brandweer welke met spoed ter plaatse was gekomen had de brand snel onder controle. De brandweer is echter wel enige tijd bezig geweest met schoonvegen van de schoorsteen en het luchten van de woning. De brand zorgde voor de nodige rookontwikkeling binnen in de woning. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3686
IMG_3687
IMG_3693
IMG_3697
IMG_3699

 

0 reacties

Schoorsteenbrand Staalwijkstraat Leiden
Schrijver:

 

 

LEIDEN – Donderdagavond 26 februari rukte de brandweerpost van Leiden-Zuid met een tankautospuit en een ladderwagen uit voor een schoorsteenbrand aan de Staalwijkstraat in Leiden.

Ter plaatse bleek het te gaan om een flinke schoorsteenbrand. Volgens een buurtbewoner sloegen de vlammen enkele keren uit de schoorsteen, wat weer voor de nodige rookontwikkeling zorgde. De brandweer welke met spoed ter plaatse was gekomen had de brand snel onder controle. De brandweer is echter wel enige tijd bezig geweest met schoonvegen van de schoorsteen en het luchten van de woning. De brand zorgde voor de nodige rookontwikkeling binnen in de woning. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3686
IMG_3687
IMG_3693
IMG_3697
IMG_3699

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!