Voertuigbrand Blekerstraat Katwijk

donderdag 26 februari 2015 00:01

Katwijk – De brandweer werd rond de klok van 23:00 uur gisteravond (25-02-2015) gealarmeerd voor een voertuigbrand op een bedrijventerrein aan de Bleverstraat in Katwijk. Ter plaatse stond een bestelbusje van een bedrijf een lichterlaaie.

Omdat het voertuig erg dicht tegen de gevel van een bedrijf stond, is er door de brandweer opgeschaald naar code middelbrand waarop er 1 extra tankautospuit ter plaatse is gekomen om te assisteren bij de bluswerksaamheden. De brandweer had de korte maar felle brand snel onder controle waardoor de brand niet is ovegeslagen naar het bedrijf. De politie bevestigde al snel dat het om brandstichting ging. Tevens is er door de politie enkele tientallen meters verderop een handschoen gevonden van de vermoedelijke dader. De politie heeft daarom ook een plaatsdelict gemaakt. De technische recherche is enige tijd later ter plaatse gekomen waarna er door hen onderzoek is gedaan.

Volgens een buurtbewoner zit de eigenaar van het desbetreffende bedrijf bij een motorclub. Enkele weken geleden is er bij het clubhuis van hen ook al brand gesticht. De politie neemt de zaak in onderzoek.
De forensische opsporing heeft vandaag, 26 Februari onderzoek gedaan naar de brand. Hierbij werd onder andere een speurhond ingezet.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3648
IMG_3650
IMG_3656
IMG_3661
IMG_3664
IMG_3671
IMG_3673
IMG_3674

 

0 reacties

Voertuigbrand Blekerstraat Katwijk
Schrijver:

 

 

Katwijk – De brandweer werd rond de klok van 23:00 uur gisteravond (25-02-2015) gealarmeerd voor een voertuigbrand op een bedrijventerrein aan de Bleverstraat in Katwijk. Ter plaatse stond een bestelbusje van een bedrijf een lichterlaaie.

Omdat het voertuig erg dicht tegen de gevel van een bedrijf stond, is er door de brandweer opgeschaald naar code middelbrand waarop er 1 extra tankautospuit ter plaatse is gekomen om te assisteren bij de bluswerksaamheden. De brandweer had de korte maar felle brand snel onder controle waardoor de brand niet is ovegeslagen naar het bedrijf. De politie bevestigde al snel dat het om brandstichting ging. Tevens is er door de politie enkele tientallen meters verderop een handschoen gevonden van de vermoedelijke dader. De politie heeft daarom ook een plaatsdelict gemaakt. De technische recherche is enige tijd later ter plaatse gekomen waarna er door hen onderzoek is gedaan.

Volgens een buurtbewoner zit de eigenaar van het desbetreffende bedrijf bij een motorclub. Enkele weken geleden is er bij het clubhuis van hen ook al brand gesticht. De politie neemt de zaak in onderzoek.
De forensische opsporing heeft vandaag, 26 Februari onderzoek gedaan naar de brand. Hierbij werd onder andere een speurhond ingezet.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3648
IMG_3650
IMG_3656
IMG_3661
IMG_3664
IMG_3671
IMG_3673
IMG_3674

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!