Brandweer bevrijdt kat uit onderstel van auto Essenburgsingel Rotterdam

vrijdag 27 februari 2015 15:52

Rotterdam – De brandweer heeft vrijdagmiddag een flinke klus gehad aan het bevrijden van een kat op de Essenburgsingel in Rotterdam. Een kat was vanaf twee hoog uit het raam  gesprongen en daar zo van geschrokken dat deze veilig onderkomen zocht in een auto. Echter kon de kat er niet meer uit en de baasjes belden de dierenambulance. 

Met wat Whiskas brokjes en een grijper lukte het niet om de kat te bevrijden. De dierenambulance riep de hulp van de brandweer in. De brandweer heeft met een spreider de auto iets gelift en probeerde bij de kat te komen. Uiteindelijk kwam de politie ter plaatse om de eigenaar van de auto te informeren. Deze was gelukkig thuis en maakte de kofferbak open zodat het reservewiel verwijderd kon worden.

Nadat het reservewiel was verwijderd ontstond er ruimte en kon de kat in het nauw onder de auto vandaan worden gehaald. Het beestje is vervolgens met baasjes en al naar een dierenarts gebracht om te kijken of het niks heeft opgelopen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Enrico Luijcx

DSC_5756kl DSC_5771kl DSC_5778kl DSC_5780kl DSC_5784kl
DSC_0378
DSC_0387
DSC_0380
DSC_0390

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer bevrijdt kat uit onderstel van auto Essenburgsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft vrijdagmiddag een flinke klus gehad aan het bevrijden van een kat op de Essenburgsingel in Rotterdam. Een kat was vanaf twee hoog uit het raam  gesprongen en daar zo van geschrokken dat deze veilig onderkomen zocht in een auto. Echter kon de kat er niet meer uit en de baasjes belden de dierenambulance. 

Met wat Whiskas brokjes en een grijper lukte het niet om de kat te bevrijden. De dierenambulance riep de hulp van de brandweer in. De brandweer heeft met een spreider de auto iets gelift en probeerde bij de kat te komen. Uiteindelijk kwam de politie ter plaatse om de eigenaar van de auto te informeren. Deze was gelukkig thuis en maakte de kofferbak open zodat het reservewiel verwijderd kon worden.

Nadat het reservewiel was verwijderd ontstond er ruimte en kon de kat in het nauw onder de auto vandaan worden gehaald. Het beestje is vervolgens met baasjes en al naar een dierenarts gebracht om te kijken of het niks heeft opgelopen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Enrico Luijcx

DSC_5756kl DSC_5771kl DSC_5778kl DSC_5780kl DSC_5784kl
DSC_0378
DSC_0387
DSC_0380
DSC_0390

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!