Felle brand in winkel Dorpsweg Rotterdam

vrijdag 27 februari 2015 11:34

Vrijdagmorgen 27 februari omstreeks kwart over elf is er in een tapijtwinkel aan de Dorpsweg in Rotterdam een flinke brand ontstaan. Omdat de brand al flink aan het ontwikkelen was is er direct opgeschaald naar middelbrand. Door de vele rookontwikkeling konden bewoners boven de winkel hun huis niet verlaten. Zij moesten door de brandweer uit hun woningen worden gehaald.

Een ambulance is ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. De brand ontwikkeld zich nog steeds en zit mogelijk in de houten vloeren van het pand. De Dorpsweg is afgesloten tussen de Buizerdstraat en de Katendrechtse Lagedijk. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand in winkel Dorpsweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Vrijdagmorgen 27 februari omstreeks kwart over elf is er in een tapijtwinkel aan de Dorpsweg in Rotterdam een flinke brand ontstaan. Omdat de brand al flink aan het ontwikkelen was is er direct opgeschaald naar middelbrand. Door de vele rookontwikkeling konden bewoners boven de winkel hun huis niet verlaten. Zij moesten door de brandweer uit hun woningen worden gehaald.

Een ambulance is ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. De brand ontwikkeld zich nog steeds en zit mogelijk in de houten vloeren van het pand. De Dorpsweg is afgesloten tussen de Buizerdstraat en de Katendrechtse Lagedijk. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!