Grote uitruk hulpdiensten voor persoon te water Erasmusbrug Rotterdam

vrijdag 27 februari 2015 15:00

Een grote inzet van de hulpdiensten nadat een man van de Erasmusburg in Rotterdam was gesprongen. Een groot aantal brandweereenheden, de traumahelikopter en de politie rukten uit om naar de man op zoek te gaan. De man was voor het laatst gezien ter hoogte van de Spido maar is daarna uit het zicht verdwenen.

Brandweer duikers gingen te water, en de politiehelikopter heeft met een warmtebeeldcamera het water afgespeurd naar de man. De man werd na een geruime tijd zoeken niet meer aangetroffen. De hulpdiensten besloten de zoekactie te staken en onderzoek de verdere melding. De kans dat de man nog in leven is nadat hij te water is geraakt is nihil.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote uitruk hulpdiensten voor persoon te water Erasmusbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een grote inzet van de hulpdiensten nadat een man van de Erasmusburg in Rotterdam was gesprongen. Een groot aantal brandweereenheden, de traumahelikopter en de politie rukten uit om naar de man op zoek te gaan. De man was voor het laatst gezien ter hoogte van de Spido maar is daarna uit het zicht verdwenen.

Brandweer duikers gingen te water, en de politiehelikopter heeft met een warmtebeeldcamera het water afgespeurd naar de man. De man werd na een geruime tijd zoeken niet meer aangetroffen. De hulpdiensten besloten de zoekactie te staken en onderzoek de verdere melding. De kans dat de man nog in leven is nadat hij te water is geraakt is nihil.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!