Persoon in afgebrande tuinhuis door brand om het leven gekomen Noorderbocht Rotterdam

vrijdag 27 februari 2015 16:49

De persoon die werd aangetroffen na een brand in een tuinhuisje aan de Noorderbocht in Rotterdam, blijkt door de brand zelf om het leven te zijn gekomen. De politie heeft sectie op het lichaam verricht waaruit bleek dat het slachtoffer voor de brand nog in leven was. 

De politie heeft een onderzoek opgestart om te kijken of er een sprake is van een misdrijf. Op de A20 werd die nacht een 43-jarige Poolse man aangehouden. Hij had brandwonden en was zichtbaar verward. Zijn rol bij de eventuele brand wordt nog onderzocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Persoon in afgebrande tuinhuis door brand om het leven gekomen Noorderbocht Rotterdam
Schrijver:

 

 

De persoon die werd aangetroffen na een brand in een tuinhuisje aan de Noorderbocht in Rotterdam, blijkt door de brand zelf om het leven te zijn gekomen. De politie heeft sectie op het lichaam verricht waaruit bleek dat het slachtoffer voor de brand nog in leven was. 

De politie heeft een onderzoek opgestart om te kijken of er een sprake is van een misdrijf. Op de A20 werd die nacht een 43-jarige Poolse man aangehouden. Hij had brandwonden en was zichtbaar verward. Zijn rol bij de eventuele brand wordt nog onderzocht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!