Alcoholcontrole C.G.Roosweg Krimpen aan den IJssel

zaterdag 28 februari 2015 15:27

De politie heeft vrijdag op zaterdagnacht een alcoholcontrole  gehouden aan de C.G. Roosweg onderaan de Algerabrug Krimpen aan den IJssel. De afrit richting Rotterdamseweg is ten tijde van controle afgezet geweest. Eén bestuurder heeft deze afzetting genegeerd en met vele politiewagens heeft er een achtervolging plaats gevonden, deze bestuurder is niet meer aangetroffen.

 

Bij de alcoholcontrole zijn zes bestuurders die teveel alcohol in hun bloed hadden. Waarvan de hoogste 410 ug/l promille in zijn bloed geconstateerd  was via de ademanalyse apparaat. Een andere persoon is aangehouden dat deze nog gesignaleerd stond, deze is overgebracht naar het politiebureau Capelle Slotlaan.  Medewerkers van Veilig Verkeer Nederland waren aanwezig om BOB-sleutelhangers aan bestuurders die 100%  BOB waren en dus 0% alcohol op hadden.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

 

IMG_0009 IMG_0023 IMG_0032 IMG_0041 IMG_0060 IMG_0063 IMG_0068 IMG_0078 IMG_0084 IMG_0121

 

0 reacties

Alcoholcontrole C.G.Roosweg Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

De politie heeft vrijdag op zaterdagnacht een alcoholcontrole  gehouden aan de C.G. Roosweg onderaan de Algerabrug Krimpen aan den IJssel. De afrit richting Rotterdamseweg is ten tijde van controle afgezet geweest. Eén bestuurder heeft deze afzetting genegeerd en met vele politiewagens heeft er een achtervolging plaats gevonden, deze bestuurder is niet meer aangetroffen.

 

Bij de alcoholcontrole zijn zes bestuurders die teveel alcohol in hun bloed hadden. Waarvan de hoogste 410 ug/l promille in zijn bloed geconstateerd  was via de ademanalyse apparaat. Een andere persoon is aangehouden dat deze nog gesignaleerd stond, deze is overgebracht naar het politiebureau Capelle Slotlaan.  Medewerkers van Veilig Verkeer Nederland waren aanwezig om BOB-sleutelhangers aan bestuurders die 100%  BOB waren en dus 0% alcohol op hadden.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

 

IMG_0009 IMG_0023 IMG_0032 IMG_0041 IMG_0060 IMG_0063 IMG_0068 IMG_0078 IMG_0084 IMG_0121

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!