Inbrekers gooien beeld door raam Zundert

Date:

Deel bericht:

Zundert – Inbrekers hebben zaterdagavond 28 februari op een bijzondere manier toegang gekregen tot een huis . Zij gooiden een tuinbeeld door een raam.

In het huis aan de Lindenlaan is tussen 18.30 en 22.00 uur ingebroken. De bewoners waren niet thuis. Met een betonnen tuinbeeld hebben de daders een raam van de bungalow ingegooid. Daarna zijn de inbrekers hun gang gegaan en hebben zij de hele woning doorzocht. Naast diverse waardevolle spullen is uit de berging ook een elektrische fiets gestolen. De politie heeft een sporenonderzoek gedaan en start onder andere ook een buurtonderzoek. Bent u getuige van de inbraak of heeft u informatie? Dan kunt u bellen met de politie op nummer 0900-8844.

- Advertisement -

Verdachte situatie? Bel 112!
De politie begrijpt heel goed dat een woninginbraak, een ingrijpende gebeurtenis is. De aanpak van dit misdrijf heeft dan ook topprioriteit binnen de politie. Met meer surveillances, preventieve acties en door criminelen extra in de gaten te houden. U kunt zelf ook veel doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een inbraak. Bent u toch slachtoffer geworden? Doe altijd aangifte!

U kent uw buurt het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico’s! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is.

BRON: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...