Dode in vakantiehuisje Center Parcs Port Zelande

maandag 2 maart 2015 12:50

De politie heeft maandagmorgen in een vakantiehuisje op het Center Parcs complex Port Zelande in Ouddorp een stoffelijk overschot aangetroffen. Mogelijk zou er sprake zijn van een tweede dode, dit is echter nog niet bevestigd door de politie.

Hoelaat het lichaam is gevonden is nog niet bekend gemaakt. Wel ging omstreeks half twaalf de brandweer ter plaatse om te meten om koolmonoxide. Dit bleek niet het geval. Het park is afgezet en de Forensische Opsporing zal een onderzoek verrichten.

Later meer info

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode in vakantiehuisje Center Parcs Port Zelande
Schrijver:

 

 

De politie heeft maandagmorgen in een vakantiehuisje op het Center Parcs complex Port Zelande in Ouddorp een stoffelijk overschot aangetroffen. Mogelijk zou er sprake zijn van een tweede dode, dit is echter nog niet bevestigd door de politie.

Hoelaat het lichaam is gevonden is nog niet bekend gemaakt. Wel ging omstreeks half twaalf de brandweer ter plaatse om te meten om koolmonoxide. Dit bleek niet het geval. Het park is afgezet en de Forensische Opsporing zal een onderzoek verrichten.

Later meer info

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!