Onderzoek na aantreffen lichaam in water Brugweg Zwijndrecht

maandag 2 maart 2015 19:01

Zwijndrecht – In het water op de Brugweg is maandagmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen, zo laat de politie weten. Hulpdiensten kwamen ter plaatse na een melding van een persoon te water, eenmaal aangekomen konden zij niets meer betekenen voor het slachtoffer.

Naar de toedracht van het overlijden is een nader onderzoek ingesteld, hierbij zijn diverse sporen veiliggesteld. Over de identiteit van het aangetroffen lichaam konden nog geen uitspraken worden gedaan.

Foto’s : Martijn de Vries | Hulpverlening.nl

DSC_1621 DSC_1614

 

0 reacties

Onderzoek na aantreffen lichaam in water Brugweg Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – In het water op de Brugweg is maandagmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen, zo laat de politie weten. Hulpdiensten kwamen ter plaatse na een melding van een persoon te water, eenmaal aangekomen konden zij niets meer betekenen voor het slachtoffer.

Naar de toedracht van het overlijden is een nader onderzoek ingesteld, hierbij zijn diverse sporen veiliggesteld. Over de identiteit van het aangetroffen lichaam konden nog geen uitspraken worden gedaan.

Foto’s : Martijn de Vries | Hulpverlening.nl

DSC_1621 DSC_1614

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!