Zwaargewonde na schietpartij Shetland / Javalaan Zoetermeer

dinsdag 3 maart 2015 23:29

Bij een schietpartij op de kruising Shetland met de Javalaan in de wijk Zoetermeer-Oosterheem is dinsdagavond in ieder geval één persoon zwaargewond geraakt. De politie kreeg omstreeks 23:15 uur de melding van een schietpartij op de kruising Shetland met de Javalaan daar troffen zij in ieder geval een gewonde aan.

Het slachtoffer bevond zich zwaargewond in een auto. Direct werd er een zoekactie gestart, en kwamen de medische hulpdiensten waaronder het Mobiel medisch Team ter plaatse. Hoe het slachtoffer eraan toe is niet bekend. Het slachtoffer is door het Mobiel Medisch Team behandeld en zal met spoed worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s : Sander van den Berg meer op PBAzoetermeer.nl

B_NTlmKXEAEuiLc B_NTzKLU0AA14kX

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na schietpartij Shetland / Javalaan Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Bij een schietpartij op de kruising Shetland met de Javalaan in de wijk Zoetermeer-Oosterheem is dinsdagavond in ieder geval één persoon zwaargewond geraakt. De politie kreeg omstreeks 23:15 uur de melding van een schietpartij op de kruising Shetland met de Javalaan daar troffen zij in ieder geval een gewonde aan.

Het slachtoffer bevond zich zwaargewond in een auto. Direct werd er een zoekactie gestart, en kwamen de medische hulpdiensten waaronder het Mobiel medisch Team ter plaatse. Hoe het slachtoffer eraan toe is niet bekend. Het slachtoffer is door het Mobiel Medisch Team behandeld en zal met spoed worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s : Sander van den Berg meer op PBAzoetermeer.nl

B_NTlmKXEAEuiLc B_NTzKLU0AA14kX

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!