Kleine explosie in kraam van Markthal Rotterdam (video)

dinsdag 3 maart 2015 21:46

De hulpdiensten rukten dinsdagavond naar de Markthal aan de Ds. Jan Scharpstraat in Rotterdam uit voor een kleine explosie in een kraam. Direct na de explosie ontstond er een klein brandje. De blussysteem in de Markthal ging direct in werking en wist de meeste vlammen te doven.

De brandweer die snel ter plaatse was, hoefde het kleine brandje alleen nog maar te controleren of alles echt uit was. De schade bleef beperkt maar de schrik zat er bij de bezoekers goed in. De restaurants en winkels in de Markthal zelf hoefde niet ontruimd te worden. Er vielen bij het incident geen gewonden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

DSC_5854kl DSC_5860kl DSC_5856kl DSC_5850kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine explosie in kraam van Markthal Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

De hulpdiensten rukten dinsdagavond naar de Markthal aan de Ds. Jan Scharpstraat in Rotterdam uit voor een kleine explosie in een kraam. Direct na de explosie ontstond er een klein brandje. De blussysteem in de Markthal ging direct in werking en wist de meeste vlammen te doven.

De brandweer die snel ter plaatse was, hoefde het kleine brandje alleen nog maar te controleren of alles echt uit was. De schade bleef beperkt maar de schrik zat er bij de bezoekers goed in. De restaurants en winkels in de Markthal zelf hoefde niet ontruimd te worden. Er vielen bij het incident geen gewonden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

DSC_5854kl DSC_5860kl DSC_5856kl DSC_5850kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!