Twee doden na ongeval met trein op spoorwegovergang N456 Bredeweg Zevenhuizen

dinsdag 3 maart 2015 22:56

Door een ernstig ongeval op een spoorwegovergang aan de Bredeweg in Zevenhuizen zijn twee personen om het leven gekomen. Een auto reed de spoorwegovergang op en werd gegrepen door een passagierstrein. Diverse hulpdiensten rukten met groot materiaal en mankracht uit. Alle hulp mocht echter niet meer baten en de slachtoffers overleden ter plekke aan hun verwondingen.

De politie heeft de Bredeweg N456 ter hoogte van het Distripark afgesloten voor het verkeer. De brandweer is nog ter plaatse en zal mogelijk de slachtoffers uit het wrak moeten bevrijden. Wat er precies is gebeurd en waarom de auto kon worden gegrepen is niet bekend. Normaal gesproken is het een spoorwegovergang met slagbomen. De politie onderzoekt het noodlottige ongeval..

https://twitter.com/RedactieD8/status/572878144417349634/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee doden na ongeval met trein op spoorwegovergang N456 Bredeweg Zevenhuizen
Schrijver:

 

 

Door een ernstig ongeval op een spoorwegovergang aan de Bredeweg in Zevenhuizen zijn twee personen om het leven gekomen. Een auto reed de spoorwegovergang op en werd gegrepen door een passagierstrein. Diverse hulpdiensten rukten met groot materiaal en mankracht uit. Alle hulp mocht echter niet meer baten en de slachtoffers overleden ter plekke aan hun verwondingen.

De politie heeft de Bredeweg N456 ter hoogte van het Distripark afgesloten voor het verkeer. De brandweer is nog ter plaatse en zal mogelijk de slachtoffers uit het wrak moeten bevrijden. Wat er precies is gebeurd en waarom de auto kon worden gegrepen is niet bekend. Normaal gesproken is het een spoorwegovergang met slagbomen. De politie onderzoekt het noodlottige ongeval..

https://twitter.com/RedactieD8/status/572878144417349634/

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!