Bestuurder met Plymouth Prowler ramt verkeerslicht Hoofdweg Capelle a/d Ijssel

woensdag 4 maart 2015 19:50

Een bestuurder met een Plymouth Prowler heeft voor veel overlast gezorgd op de Hoofdweg met de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. De bestuurder ramde een verkeerslicht waarna deze voor een storing in het stoplicht systeem zorgde. Door deze storing kwamen direct medewerkers van Handhaving ter plaatse om op het drukste kruispunt van Capelle het verkeer te regelen.

Een berger kwam ter plaatse om het voertuig te bergen. Citytec probeerde de installatie weer werkend te krijgen maar dat bleek tevergeefs. Een bestuurder die de signalen van de handhavers niet opvolgde en toch doorreed is later thuis bezocht aan de hand van het kenteken. Hij kan een flinke boete verwachten voor het niet opvolgen van instructies door een verkeersregelaar. Citytec is tot laat in de avond bezig geweest om het systeem en het stoplicht te herstellen.

Ook voor de eigenaar van de speciale auto is het flink balen. De auto heeft door de aanrijding veel schade aan het voorwiel opgelopen. Volgens de RDW zou de auto pas sinds 25 februari voor het eerst in Nederland met een kenteken rondrijden.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder met Plymouth Prowler ramt verkeerslicht Hoofdweg Capelle a/d Ijssel
Schrijver:

 

 

Een bestuurder met een Plymouth Prowler heeft voor veel overlast gezorgd op de Hoofdweg met de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. De bestuurder ramde een verkeerslicht waarna deze voor een storing in het stoplicht systeem zorgde. Door deze storing kwamen direct medewerkers van Handhaving ter plaatse om op het drukste kruispunt van Capelle het verkeer te regelen.

Een berger kwam ter plaatse om het voertuig te bergen. Citytec probeerde de installatie weer werkend te krijgen maar dat bleek tevergeefs. Een bestuurder die de signalen van de handhavers niet opvolgde en toch doorreed is later thuis bezocht aan de hand van het kenteken. Hij kan een flinke boete verwachten voor het niet opvolgen van instructies door een verkeersregelaar. Citytec is tot laat in de avond bezig geweest om het systeem en het stoplicht te herstellen.

Ook voor de eigenaar van de speciale auto is het flink balen. De auto heeft door de aanrijding veel schade aan het voorwiel opgelopen. Volgens de RDW zou de auto pas sinds 25 februari voor het eerst in Nederland met een kenteken rondrijden.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

image

image

image

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!