Flinke schade en gewonde na kopstaart aanrijding Wassenaarseweg N441 Katwijk

woensdag 4 maart 2015 16:36

De politie en de ambulancedienst werden vanmiddag omstreeks 4 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Wassenaarseweg – N441 ter hoogte van het tuincentrum Moerkerk in Katwijk. Ter plaatse had een kettingbotsing plaatsgevonden tussen 3 voertuigen. Een van de betrokkenen is met aangezichtsletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse ( VOA ) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Alle 3 de voertuigen raakte door het ongeval zwaar beschadigd en moesten hierdoor, door een berger worden geborgen.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3802 IMG_3815 IMG_3834

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke schade en gewonde na kopstaart aanrijding Wassenaarseweg N441 Katwijk
Schrijver:

 

 

De politie en de ambulancedienst werden vanmiddag omstreeks 4 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Wassenaarseweg – N441 ter hoogte van het tuincentrum Moerkerk in Katwijk. Ter plaatse had een kettingbotsing plaatsgevonden tussen 3 voertuigen. Een van de betrokkenen is met aangezichtsletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse ( VOA ) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Alle 3 de voertuigen raakte door het ongeval zwaar beschadigd en moesten hierdoor, door een berger worden geborgen.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3802 IMG_3815 IMG_3834

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!