Gewonde op scooter na ongeval met auto Witte Singel Leiden

woensdag 4 maart 2015 15:34

Vanmiddag werden de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Witte Singel in Leiden. Ter plaatse waren een brommerrijder en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De aanrijding tussen de twee vond plaats toen de motor van de personenauto afsloeg.

De brommerrijder raakte bij het ongeval gewond en is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse ( VOA ) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3783

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde op scooter na ongeval met auto Witte Singel Leiden
Schrijver:

 

 

Vanmiddag werden de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Witte Singel in Leiden. Ter plaatse waren een brommerrijder en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De aanrijding tussen de twee vond plaats toen de motor van de personenauto afsloeg.

De brommerrijder raakte bij het ongeval gewond en is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse ( VOA ) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3783

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!