Ongeval mogelijk door defecte stoplichten Capelseweg Capelle a/d IJssel

woensdag 4 maart 2015 17:51

Op de Capelseweg is vanmiddag rond kwart over vijf een ongeval gebeurd door een mogelijke voorrangsfout. Een automobilist reed de kruising op maar kon toen zijn tegenpartij niet meer ontwijken. Een aanrijding was het gevolg van de aanrijding.

Één persoon raakte gewond en is door ambulancepersoneel behandeld. Waardoor het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Op de drukke kruising viel vanmiddag de stoplichtinstallatie uit na een aanrijding tegen een stoplicht. Sindsdien staan er verkeersregelaars op de kruising. Mogelijk zijn de aanwijzingen niet opgevolgd.

Foto : Handhaving Capelle

B_RGPfxW0AALrL7

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Erika

    Het is nog een wonder dat er om 12 uur niets gebeurd is. Ik zag het gebeuren dat die auto tegen het stoplicht aan reed en dat toen opeens de stoplichten uitvielen! 1 grote choas aangezien toen iedereen door elkaar begon te rijden.en opeens niemand meer voorrangsregels kende!

Ongeval mogelijk door defecte stoplichten Capelseweg Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Op de Capelseweg is vanmiddag rond kwart over vijf een ongeval gebeurd door een mogelijke voorrangsfout. Een automobilist reed de kruising op maar kon toen zijn tegenpartij niet meer ontwijken. Een aanrijding was het gevolg van de aanrijding.

Één persoon raakte gewond en is door ambulancepersoneel behandeld. Waardoor het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Op de drukke kruising viel vanmiddag de stoplichtinstallatie uit na een aanrijding tegen een stoplicht. Sindsdien staan er verkeersregelaars op de kruising. Mogelijk zijn de aanwijzingen niet opgevolgd.

Foto : Handhaving Capelle

B_RGPfxW0AALrL7

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!