Grote brand in winkel mogelijk aangestoken Gerrit van Lindenstraat Rotterdam (video)

woensdag 4 maart 2015 01:29

De politie doet onderzoek naar de grote brand die woensdagmorgen uitbrak in een winkel in de Gerrit van de Lindestraat in Rotterdam-West. De politie heeft vermoedens dat de brand is aangestoken. Buurtbewoners vertelden aan het AD, dat ze twee verdachten mogelijk een brandbom naar binnen hebben zien gooien. Door de brand moesten negen bewoners worden ontruimd. Negen andere bewoners waren op het moment van de brand niet thuis.

Door de felle brand ontstond er veel rookontwikkeling in en om het pand. Deze rookontwikkeling trok de bovengelegen woningen in en zijn dan ook beschadigd met water- en rookschade. Wanneer de bewoners weer terug naar huis kunnen is niet bekend. Zij hebben de nacht elders doorgebracht. Er vielen geen gewonden bij de brand.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_5888kl DSC_5884kl DSC_5878kl DSC_5877kl DSC_5871kl DSC_5868kl DSC_5864kl DSC_5863kl DSC_5861kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in winkel mogelijk aangestoken Gerrit van Lindenstraat Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

De politie doet onderzoek naar de grote brand die woensdagmorgen uitbrak in een winkel in de Gerrit van de Lindestraat in Rotterdam-West. De politie heeft vermoedens dat de brand is aangestoken. Buurtbewoners vertelden aan het AD, dat ze twee verdachten mogelijk een brandbom naar binnen hebben zien gooien. Door de brand moesten negen bewoners worden ontruimd. Negen andere bewoners waren op het moment van de brand niet thuis.

Door de felle brand ontstond er veel rookontwikkeling in en om het pand. Deze rookontwikkeling trok de bovengelegen woningen in en zijn dan ook beschadigd met water- en rookschade. Wanneer de bewoners weer terug naar huis kunnen is niet bekend. Zij hebben de nacht elders doorgebracht. Er vielen geen gewonden bij de brand.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_5888kl DSC_5884kl DSC_5878kl DSC_5877kl DSC_5871kl DSC_5868kl DSC_5864kl DSC_5863kl DSC_5861kl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!