Veel hulpdiensten op touw door verkeerde informatie bij 112-melding Burg. Schalijlaan Capelle a/d IJssel

woensdag 4 maart 2015 13:57

Woensdagmiddag 4 maart zijn diverse hulpdiensten voor een 112-melding die nogal wat vreemd binnenkwam. Omstanders hadden een man op de rijbaan aangetroffen en deze zou mogelijk gewond zijn geraakt. Diverse hulpdiensten gingen met spoed naar de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel.

Ter plaatse werd er een oudere man in de goot langs de rijbaan aangetroffen. Wat vreemd was aan deze melding is dat de brandweer met spoed meereed om het ambulancepersoneel op hoogte te assisteren. Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk geworden. De man is door ambulancepersoneel gecontroleerd. Bij het doen van een 112-melding is het belangrijk om uw rust te nemen, en rustig uit te leggen wat er aan de hand is. Zo kan de centralist de juiste eenheden ter plaatse sturen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_5893kl DSC_5896kl DSC_5900kl DSC_5903kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel hulpdiensten op touw door verkeerde informatie bij 112-melding Burg. Schalijlaan Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Woensdagmiddag 4 maart zijn diverse hulpdiensten voor een 112-melding die nogal wat vreemd binnenkwam. Omstanders hadden een man op de rijbaan aangetroffen en deze zou mogelijk gewond zijn geraakt. Diverse hulpdiensten gingen met spoed naar de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel.

Ter plaatse werd er een oudere man in de goot langs de rijbaan aangetroffen. Wat vreemd was aan deze melding is dat de brandweer met spoed meereed om het ambulancepersoneel op hoogte te assisteren. Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk geworden. De man is door ambulancepersoneel gecontroleerd. Bij het doen van een 112-melding is het belangrijk om uw rust te nemen, en rustig uit te leggen wat er aan de hand is. Zo kan de centralist de juiste eenheden ter plaatse sturen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_5893kl DSC_5896kl DSC_5900kl DSC_5903kl

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!