Gewonde na ongeval met twee scooterbestuurders Molenvliet Rotterdam

donderdag 5 maart 2015 22:44

Door een ongeval tussen twee bestuurders van een scooter is donderdagavond één persoon gewond geraakt. Op het Molenvliet kwamen de twee elkaar op het verkeerde moment tegen waarna er een harde klap volgde.

Omdat men dacht dat het slachtoffer zwaargewond zou zijn kwam ook het Mobiel Medisch ter plaatse. Na behandeling is één gewonde met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De andere kwam er wat schrammetjes en blauwe plekken vanaf. De politie heeft de sporen veilligesteld.

Foto’s : Ad Staal

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval met twee scooterbestuurders Molenvliet Rotterdam
Schrijver:

 

 

Door een ongeval tussen twee bestuurders van een scooter is donderdagavond één persoon gewond geraakt. Op het Molenvliet kwamen de twee elkaar op het verkeerde moment tegen waarna er een harde klap volgde.

Omdat men dacht dat het slachtoffer zwaargewond zou zijn kwam ook het Mobiel Medisch ter plaatse. Na behandeling is één gewonde met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De andere kwam er wat schrammetjes en blauwe plekken vanaf. De politie heeft de sporen veilligesteld.

Foto’s : Ad Staal

image

image

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!