Overval Etos Hoofdstraat Sassenheim

donderdag 5 maart 2015 21:49

Sassenheim – Een filiaal van de Etos aan de Hoofdstraat in Sassenheim is vanavond overvallen. Meerdere eenheden van de politie kwamen ter plaatse, waarna ook een zoektocht begon. De overvaller ging er in een grijze Opel vandoor richting Lisse. Tot op heden heeft de politie nog geen aanhouding verricht en is de dader nog altijd spoorloos.

In de omgeving zijn wegen afgezet en controleerde de politie diverse voertuigen. Forensische Medewerkers van de politie hebben diverse sporen veiliggesteld. Het zoeken naar de verdachte is nog in volle gang. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3887
IMG_3888
IMG_3897
IMG_3899
IMG_3902

 

0 reacties

Overval Etos Hoofdstraat Sassenheim
Schrijver:

 

 

Sassenheim – Een filiaal van de Etos aan de Hoofdstraat in Sassenheim is vanavond overvallen. Meerdere eenheden van de politie kwamen ter plaatse, waarna ook een zoektocht begon. De overvaller ging er in een grijze Opel vandoor richting Lisse. Tot op heden heeft de politie nog geen aanhouding verricht en is de dader nog altijd spoorloos.

In de omgeving zijn wegen afgezet en controleerde de politie diverse voertuigen. Forensische Medewerkers van de politie hebben diverse sporen veiliggesteld. Het zoeken naar de verdachte is nog in volle gang. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3887
IMG_3888
IMG_3897
IMG_3899
IMG_3902

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!