Woningen ontruimd na brand in appartementencomplex Cypruslaan Rotterdam Nesselande (video)

donderdag 5 maart 2015 01:34

ROTTERDAM – Donderdagmorgen 5 maart omstreeks 00:15 heeft de brandweer diverse woningen aan de Cypruslaan in de Rotterdamse wijk Nesselande moeten ontruimen door een flinke brand.
Door een nog onbekende oorzaak was er brand onstaan in één van de woningen van het appartementencomplex. Omdat er toch wel flink wat rook vrij kwam heeft de brandweer besloten om een aantal woningen te ontruimen. De bewoners keken vervolgens enige tijd vanaf straat met spanning toe naar de werkzaamheden van de brandweer.

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Tot zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De woning waar de brand is begonnen is compleet verwoest. De schade aan omliggende woningen lijkt mee te vallen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_5908kl DSC_5910kl DSC_5911kl DSC_5912kl DSC_5917kl DSC_5918kl DSC_5919kl DSC_5923kl DSC_5922kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningen ontruimd na brand in appartementencomplex Cypruslaan Rotterdam Nesselande (video)
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Donderdagmorgen 5 maart omstreeks 00:15 heeft de brandweer diverse woningen aan de Cypruslaan in de Rotterdamse wijk Nesselande moeten ontruimen door een flinke brand.
Door een nog onbekende oorzaak was er brand onstaan in één van de woningen van het appartementencomplex. Omdat er toch wel flink wat rook vrij kwam heeft de brandweer besloten om een aantal woningen te ontruimen. De bewoners keken vervolgens enige tijd vanaf straat met spanning toe naar de werkzaamheden van de brandweer.

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Tot zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De woning waar de brand is begonnen is compleet verwoest. De schade aan omliggende woningen lijkt mee te vallen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

DSC_5908kl DSC_5910kl DSC_5911kl DSC_5912kl DSC_5917kl DSC_5918kl DSC_5919kl DSC_5923kl DSC_5922kl

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!