Gewonde gered bij brand in huis Heemraadstraat Rotterdam

vrijdag 6 maart 2015 12:08

Rotterdamse brandweerlieden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een persoon gered uit een brandend huis aan de Heemraadstraat. De brandweer kreeg omstreeks 04.45 uur de melding van de brand en dat er mogelijk iemand nog in het huis aanwezig zou zijn.

Ter plaatse bleek er inderdaad sprake van brand, en de brandweer haalde eerste de bewoner uit pand. Het vuurtje was ondertussen al geblust, waardoor omliggende woningen niet ontruimd hoefden te worden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht omdat deze rook had ingeademd. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde gered bij brand in huis Heemraadstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdamse brandweerlieden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een persoon gered uit een brandend huis aan de Heemraadstraat. De brandweer kreeg omstreeks 04.45 uur de melding van de brand en dat er mogelijk iemand nog in het huis aanwezig zou zijn.

Ter plaatse bleek er inderdaad sprake van brand, en de brandweer haalde eerste de bewoner uit pand. Het vuurtje was ondertussen al geblust, waardoor omliggende woningen niet ontruimd hoefden te worden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht omdat deze rook had ingeademd. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!