Justitie eist 5 maanden cel en jeugd TBS tegen pedofiel Dave M (19) uit Schiedam

Date:

Deel bericht:

Justitie heeft vandaag vijf maanden cel en jeugd-TBS geëist tegen de 19-jarige Dave M. uit Schiedam. Hij zou ontucht hebben gepleegd met kleine kinderen waar hij regelmatig op oppaste. Na diverse onderzoeken blijkt dat hij vier kinderen zou hebben betast en foto’s hebben gemaakt. Dit heeft hij bekend tegenover de rechter.

Hij vertelde dat het hem heel erg spijt en het eigen verschrikkelijk is wat hij heeft gedaan. Volgens hem deed hij het uit nieuwsgierigheid en zat met de vraag of hij op kleine jongetjes viel. Ook over zijn eigen seksualiteit zat hij enorm in twijfel. Maar hij raakte er niet opgewonden van.

- Advertisement -

Dave M over vroeger
Dave M vertelde dat hij vroeger altijd naakt in bed zou hebben moeten liggen bij zijn vader. Ook kwam zijn vader regelmatig binnen als hij stond te douchen. Of er toen iets is is gebeurd kon hij niet bevestigen. Het is ook niet bekend of de politie er onderzoek naar doet.

Moeder van slachtoffer pleegde zelfmoord
Één van de moeders heeft na het zien van een naaktfoto van haar zoon die door politie werd getoond zelfmoord gepleegd. De rechter vroeg aan Dave M. wat hij daarvan vond. Hij antwoordde dat “Dit niet had mogen gebeuren” Ook zou hij zelf wel eens aan zelfmoord hebben gedacht toen hem het verhaal werd medegedeeld.

De rechter doet op 20 maart uitspraak over de eis van justitie. Deskundigen zien de geestelijke gesteldheid van Dave M als minderjarig. Vandaar dat er ook jeugd TBS is geëist tegen hem. Overigens blijft het wel een apart verhaal hoe Dave M door de screening van de politie heen is gekomen. Daar werd hij als vrijwilliger beëdigd. Echter werd hij al snel weer ontslagen omdat hij slecht functioneerde.

Bron : Rijnmond.nl

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...

Overvallers slaan op de vlucht na mislukte overval Oudendijk Rotterdam

Rotterdam Dinsdag aan het eind van de middag heeft er een overval plaatsgevonden. De overval werd gepleegd door twee...