Moeder en kinderen gewond bij brand in woning Rhijnauwensingel Rotterdam

vrijdag 6 maart 2015 10:02

Bij een brand in een woning aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam-Beverwaard zijn vrijdagmorgen een vrouw en twee kinderen gewond geraakt. De drie slachtoffers moesten met klachten van rookinhalatie naar het ziekenhuis worden gebracht om daar verder te kunnen worden behandeld.

De brand brak omstreeks 07.00 uur uit en was vrij fors ontwikkeld. De woning brandde volgens RTV-Rijnmond volledig uit, door de rookontwikkeling moesten drie omliggende woningen worden ontruimd. De bewoners van huis kunnen niet meer terug. Één woning bleek na de brand last te hebben van rook-en waterschade. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto : Politie Rotterdam

10994599_800106613415257_4930059435109355894_n

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Moeder en kinderen gewond bij brand in woning Rhijnauwensingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Bij een brand in een woning aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam-Beverwaard zijn vrijdagmorgen een vrouw en twee kinderen gewond geraakt. De drie slachtoffers moesten met klachten van rookinhalatie naar het ziekenhuis worden gebracht om daar verder te kunnen worden behandeld.

De brand brak omstreeks 07.00 uur uit en was vrij fors ontwikkeld. De woning brandde volgens RTV-Rijnmond volledig uit, door de rookontwikkeling moesten drie omliggende woningen worden ontruimd. De bewoners van huis kunnen niet meer terug. Één woning bleek na de brand last te hebben van rook-en waterschade. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto : Politie Rotterdam

10994599_800106613415257_4930059435109355894_n

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!