Politie vindt stoffelijk overschot bij onderzoek brand Tinnegieterssteeg Gorinchem

Date:

Deel bericht:

De politie heeft bij het onderzoek van de brand aan de Tinnergieterssteeg in Gorinchem in een berging achter het huis het stoffelijk overschot van de 29-jarige bewoner aangetroffen. De man was als vermist opgegeven maar in de woning zelf werd deze niet aangetroffen.

Tijdens de brand ontstond er ook brand in bedrijfswagen. Deze bleek van dezelfde bewoner te zijn. Volgens RTV Rijnmond zouden familie en vrienden op Facebook een bericht hebben gezien wat mogelijk bedoeld was als afscheid. Ze maakten zich daardoor grote zorgen. De politie zal onderzoek verrichten op het stoffelijk overschot om vast te stellen om wie het daadwerkelijk gaat.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd