Twee gewonden na éénzijdig waterongeval met auto Hoekseweg Strijen

vrijdag 6 maart 2015 23:47

Twee mogelijke Poolse inzittenden zijn vrijdagavond gewond geraakt toen zij met hun auto op de Hoekseweg in Strijen van de weg raakten en in de sloot tot stilstand kwamen. Omdat de ernst van hun verwondingen niet bekend was vloog de traumahelikopter mee naae het ongeval.

Brandweermedewerkers en ambulancepersoneel hebben zich ontferms over de twee inzittenden. Zij zijn beiden met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter hoefde niet te landen. De brandweer heeft de sloot nog voor de zekerheid doorzocht maar trof niets meer aan. De kans bestaat dat de bestuurder met teveel alcohol achter het stuur heeft gezeten.

Foto’s : Ferry Krauweel

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na éénzijdig waterongeval met auto Hoekseweg Strijen
Schrijver:

 

 

Twee mogelijke Poolse inzittenden zijn vrijdagavond gewond geraakt toen zij met hun auto op de Hoekseweg in Strijen van de weg raakten en in de sloot tot stilstand kwamen. Omdat de ernst van hun verwondingen niet bekend was vloog de traumahelikopter mee naae het ongeval.

Brandweermedewerkers en ambulancepersoneel hebben zich ontferms over de twee inzittenden. Zij zijn beiden met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter hoefde niet te landen. De brandweer heeft de sloot nog voor de zekerheid doorzocht maar trof niets meer aan. De kans bestaat dat de bestuurder met teveel alcohol achter het stuur heeft gezeten.

Foto’s : Ferry Krauweel

image

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!