Klein brand in woning Sotaweg Roelofarendsveen

Date:

Deel bericht:

Zaterdagmiddag werden de politie en de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Ter plaatse was er brand ontstaan in een oven. De brandweer is direct bij aankomst de woning binnen gegaan waarop zij de brand hebben geblust.

Nadat de brand geblust was heeft de brandweer de woning geventileerd in verband met de lichte rookontwikkeling die in de woning aanwezig was. Na de woning geventileerd te hebben is alles weer ingepakt waarna ze retour zijn gegaan naar de kazerne. Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

- Advertisement -

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3912 IMG_3914 IMG_3917

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd