Klein brand in woning Sotaweg Roelofarendsveen

zaterdag 7 maart 2015 18:28

Zaterdagmiddag werden de politie en de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Ter plaatse was er brand ontstaan in een oven. De brandweer is direct bij aankomst de woning binnen gegaan waarop zij de brand hebben geblust.

Nadat de brand geblust was heeft de brandweer de woning geventileerd in verband met de lichte rookontwikkeling die in de woning aanwezig was. Na de woning geventileerd te hebben is alles weer ingepakt waarna ze retour zijn gegaan naar de kazerne. Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3912 IMG_3914 IMG_3917

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Klein brand in woning Sotaweg Roelofarendsveen
Schrijver:

 

 

Zaterdagmiddag werden de politie en de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Ter plaatse was er brand ontstaan in een oven. De brandweer is direct bij aankomst de woning binnen gegaan waarop zij de brand hebben geblust.

Nadat de brand geblust was heeft de brandweer de woning geventileerd in verband met de lichte rookontwikkeling die in de woning aanwezig was. Na de woning geventileerd te hebben is alles weer ingepakt waarna ze retour zijn gegaan naar de kazerne. Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

Foto’s & Tekst: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3912 IMG_3914 IMG_3917

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!