Politie achtervolging uit Delft eindigt met beet door politiehond en aanhouding van vier verdachten in Roelofarendsveen

zaterdag 7 maart 2015 23:33

Zaterdagavond hebben diverse politie-eenheden een achtervolging ingezet nadat een personenauto een stopteken van de politie negeerde. De politie wilde in Delft de personenauto controleren waarop zij het bordje ” stop politie ” toonde. Echter had de tegenpartij hier geen zin in waarop zij er vandoor zijn gegaan via de A4 in de richting van Amsterdam.

Na een wilde achtervolging ging de personenauto er bij afslag Roelofarendsveen eraf waarop de politie niet veel later het voertuig tot stoppen heeft gedwongen. De achtervolging eindigde op de Floraweg in Roelofarendsveen. Omdat er kort voor de achtervolging een overval had plaatsgevonden op een avondwinkel in Den Haag waarbij een vuurwapen was gebruikt nam de politie geen risico, waarop zij de 4 inzittenden volgens de autoprocedure uit de auto hebben laten komen. Tijdens de autoprocedure werden de vier inzittenden onder schot gehouden.

Een van de inzittenden is hierbij door een politiehond gebeten. Een ambulance is voor deze persoon ter plaatse gekomen. Hij is uiteindelijk onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De 3 andere aangehouden verdachten zijn naar het politiebureau afgevoerd. Een sleepwagen van de politie is ter plaatse gekomen om het voertuig af te slepen voor onderzoek. De politie onderzoekt momenteel of de vier iets te maken hebben gehad met de eerder gepleegde, gewapende overval op een avondwinkel aan de van Jan van Riebeekstraat in Den Haag.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3944kl IMG_3945kl IMG_3948kl IMG_3957kl IMG_3962kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie achtervolging uit Delft eindigt met beet door politiehond en aanhouding van vier verdachten in Roelofarendsveen
Schrijver:

 

 

Zaterdagavond hebben diverse politie-eenheden een achtervolging ingezet nadat een personenauto een stopteken van de politie negeerde. De politie wilde in Delft de personenauto controleren waarop zij het bordje ” stop politie ” toonde. Echter had de tegenpartij hier geen zin in waarop zij er vandoor zijn gegaan via de A4 in de richting van Amsterdam.

Na een wilde achtervolging ging de personenauto er bij afslag Roelofarendsveen eraf waarop de politie niet veel later het voertuig tot stoppen heeft gedwongen. De achtervolging eindigde op de Floraweg in Roelofarendsveen. Omdat er kort voor de achtervolging een overval had plaatsgevonden op een avondwinkel in Den Haag waarbij een vuurwapen was gebruikt nam de politie geen risico, waarop zij de 4 inzittenden volgens de autoprocedure uit de auto hebben laten komen. Tijdens de autoprocedure werden de vier inzittenden onder schot gehouden.

Een van de inzittenden is hierbij door een politiehond gebeten. Een ambulance is voor deze persoon ter plaatse gekomen. Hij is uiteindelijk onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De 3 andere aangehouden verdachten zijn naar het politiebureau afgevoerd. Een sleepwagen van de politie is ter plaatse gekomen om het voertuig af te slepen voor onderzoek. De politie onderzoekt momenteel of de vier iets te maken hebben gehad met de eerder gepleegde, gewapende overval op een avondwinkel aan de van Jan van Riebeekstraat in Den Haag.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3944kl IMG_3945kl IMG_3948kl IMG_3957kl IMG_3962kl

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!